Android Telefonlarda Tehlikeli Uygulamalar Nelerdir? Tehlikeli Uygulamalar, Telefonlarda tehlikeli uygulamalar ile ilgili bazı bilgiler yazımızda.
Android Telefonlarda Tehlikeli Uygulamalar Nelerdir? Tehlikeli Uygulamalar
Android kullanıcıların resmi uygulama mağazası olan google play store, google’in de güvenlik ağından kaçmayı başarın bir çok yazılım yer almaktadır. Yazımızın içeriğin de, siz değerli dostlarımız için telefonlarda tehlikeli uygulamalar ve android telefonlarda tehlikeli uygulamalar ile ilgili soruların cevaplarını ayrıntılı olarak bulabilirsiniz. Peki Android telefonlarda tehlikeli uygulamalar nelerdir?
En son paylaşılan rapora göre, play store üzerinde bulunan tehlikeli uygulamalar 2 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirildi. Araştırmanın ardından google ile iletişime geçildiğini dile getiren güvenlik uzmanları, android kullanıcılarını da uyarmaktadır. 35 uygulamanın emoji, duvar kağıdı, fotoğraf düzenleme gibi birden fazla kategoride üzerinde yayınlandığı belirtilmektedir İsimlerinin ve simgelerinin farklı olarak telefonlar da gizlendiği de belirtilmektedir. Bu tehlikeli ve zararlı uygulamalar akıllı telefonlarda reklamlar gösteriyor vede kötü amaçlı yazılım aracılığı ile bilgilerinizi de kopyalayabilir. Yazımızın devamına giderek android telefonlarda tehlikeli uygulamalar ile alakalı daha fazla bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.
Telefonlarda Tehlikeli Uygulamalar Nelerdir?
Android Telefonlarda Tehlikeli Uygulamalar
– Phi 4K wallpaper – Amine HD,
– Colorize photos,
– Secret astrology,
– Media volume slider,
– QR creator,
– Sleep sounds,
– Personality charging show,
– Animated sticker master,
– Smart GPS location,
– Secret horoscope,
– Volume control,
– GPS location maps,
– Smart QR scanner,
– Girls art wallpaper,
– GPS location finder,
– Colorize old photo,
– Smart QR cretor,
– Cat simulator,
– Art girls wallpaper Hd,
– Image warp camera,
– My GPS location,
– Samrt wifi,
– Keyboard – fun emoji, sticker,
– Led theme – colorful keyboard,
– Photopix effects – art filter,
– Math solver – camera helper,
– Create sticker for whatsapp,
– Fast emoji keyboard,
– Art filter – deep photoeffect,
– Efectmania – photo editor,
– Stock wallpapers – 4K & HD,
– Engine wallpapers – Live & 3D,
– Grad walpapers – 3D backdrops,
– Big emoji – keyboard,
– Wall light – walpapers pack.
Android vede iOS kullanıcıların, malware zararından korunmak adına yapacakları bazı yöntemler vardır. Mesela; Uygulamaları indirme ve değerlendirme, yorum sayısını karşılaştırmak. Çok fazla indirilen, yalnız yorum almayan bir uygulama gördüğünüz de ise play store ve app store’e şikayet edin.
Android Telefonlarda Tehlikeli Uygulamalar Nelerdir, google play store kötü amaçlı uygulamalara karşı tamamen güvenli değil. Bu yüzden karşınıza çıkan ve emin olmadığınız her uygulamayı telefonunuza indirmeyin. Şüphelendiğiniz uygulamaları ise google play store şikayet edin. Eğer ki sizin de android telefonlarda tehlikeli uygulamalar nelerdir, yazımız hakkında sorularınız varsa, bize yorum bölümünden ya da sosyal ağlarımızdan sorabilirsiniz. Android telefonlarda tehlikeli uygulamalar nelerdir, sayfamızı arkadaşlarınızın da bilgisi olması için onlarla paylaşarak, arkadaşlarınızı da android telefonlarda tehlikeli uygulamalar yazımızdan haberdar edebilirsiniz.
Bizleri facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA
Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Her türlü sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışmaktayız.
Dikkatinizi çekebilecek diğer tavsiye bağlantımız; Mide Koruyucu Her Gün İçilir Mi?